10 idees genials per fer a casa durant el confinament (II)

Hola de nou!!!!  Avui us proposem deu noves idees per poder fer des de casa aquests dies de confinament. A veure que us semblen!!

  1. FES LA TEVA BIBLIOTECA MUSICAL: Actualment escoltar música resulta molt còmode amb totes les plataformes digitals que existeixen, però estem segurs que en algun dels teus calaixos o en alguna capsa amagada trobaràs tots aquells vinils, cassetes o cd’s amb els que vas créixer. Aprofita aquests dies per treure-li la pols, endreçar-los i buscar un reproductor on poder-los escoltar. Estem segurs que la música et portarà a fer un viatge en el temps d’allò més emotiu.
  2. CONFINAMENT DE CINE: La velocitat a la que hem viscut abans del confinament no ens deixava poder gaudir d’una tarda de cinema a casa. Ara pots fer-ho. Segur que tens a la prestatgeria del menjador algun DVD amb aquelles pelis que t’han marcat. O si no, ara hi ha vàries plataformes digitals que t’ofereixen un ventall amplíssim del setè art. Aquí us deixem una proposta de cinema…. https://www.superaficionados.com/mejores-peliculas-historia-cine/
  3. ESCOLTA: Tant si estàs passant el confinament sol o acompanyat, cal que et dediquis a escoltar uns minuts a les persones que signifiquen alguna cosa per tu. I que aquesta acció sigui bidireccional, és a dir, que tu també siguis escoltat. Les noves tecnologies aconsegueixen que ens aïllem del nostre entorn i que no PARLEM VERBALMENT amb les persones que tenim al costat. Ara és el moment de recuperar aquesta costum.
  4. TREU A L’ARTISTA QUE PORTES DINS: Segur que de petit et quedaves embadalit davant la tele quan sortia un malabarista al circ fent voltar tres, quatre o cinc pilotes a la vegada. I segur que quan ningú t’ha vist, has intentat fer-ho amb tres taronges. Doncs… a què esperes per aprendre!!!! Aquí et passem un enllaç que pot ser el teu trampolí. http://www.mouelcos.cat/?p=166
  5. ESTAR AL DIA AMB LA PROGRAMACIO RADIOFÒNICA: Avui dia totes les ràdios tenen plataforma digital per tal de poder escoltar en directe el teu programa preferit. Però potser hi ha dos programes que fan a la mateixa hora i és inviable poder escoltar-los. Ara tens temps de fer-ho. La gran majoria d’emissores tenen penjats podcast amb programes o seccions de programes. Planteja’t escoltar-los al temps que estàs fent el dinar, endreçant un calaix o simplement, mentre t’estàs prenent un refrigeri.
  6. COMENÇA A BALLAR: Quantes vegades t’has posat davant del mirall a fer de John Travolta a Grease? Ara és el moment de demostrar que tots portem un ballarí dintre, només cal temps per polir la nostra tècnica. A continuació et passem un enllaç amb coreografies fàcils perquè treguis l’artista que portes dins. https://www.pinterest.es/animarius/coreograf%C3%ADas-de-baile-f%C3%A1ciles/
  7. TRENCA LA RUTINA AMB LA TEVA PARELLA: Moltes vegades el dia a dia és massa esgotador i això s’acaba derivant en una rutina en tots els aspectes amb la teva parella. Les hores de confinament poder resultar profitoses per tornar a retrobar-se amb ella i gaudir d’experiències que pensaves que tenies oblidades, o que simplement desconeixies.
  8. TREU-TE PARTIT DE TÚ MATEIX: T’has plantejat alguna vegada posar com a model? Ara pots fer-ho. Segur que a l’armari tens un munt de roba que casi ni et poses, oi? Doncs ara toca que et preparis els teus millor models, te’ls posis i et facis una sessió de fotos. Si estàs acompanyat, que t’ajudin, i si estàs sols… aprofita a fer-te tots els selfies que puguis.
  9. EL BOTIQUI…. AL DIA! Fes una prova. Busca el calaix o la capsa on guardes els medicaments i separa els que estan caducats dels que no ho estan. Segur que treus una bona pila dels que ja no pots fer servir. Retira’ls de la capsa, endreça els que encara pots utilitzar i guarda a una bossa els vells. Quan passi el confinament podràs portar-los a la teva farmàcia habitual perquè li facin un correcte reciclatge.
  10. CENTRE DE BELLESSA A CASA: Estar a casa confinats no significa que no t’hagis de cuidar. Tot el contrari, ara has d’estar molt més cuidada que mai. Així que aprofita per fer-te la manicura, la pedicura, depilar-te… Si ets de les que no tenen gaire habilitat per fer-ho, no et preocupis. A internet trobaràs tota la informació que necessitis. De moment, et passem un esbós. https://www.vogue.es/belleza/bienestar/articulos/trucos-hacer-manicura-casera-unas-manos-cuticulas/31969

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *