10 idees genials per fer a casa durant el confinament

Un confinament suposa moltes hores en un mateix espai durant un període de temps estipulat. Això pot donar lloc a que les persones acabin molts moments d’avorriment i de desídia davant la situació. Aquí us volem ensenyar de quina manera podeu fer que les vostres hores a casa puguin resultar profitoses, o si més no, que ajudin a no avorrir-te.

  1. DO, RE, MI, FA, SOL…. T’has plantejat que igual pots començar a aprendre a tocar un instrument? Segur que quan estudiaves de petit et van fer aprendre a tocar la flauta. Potser ara és el moment de tornar a agafar-la del bagul on la tens amagada, treure-li la pols i començar de nou. Aquí et passem l’enllaç d’una web on tens varies opcions per escollir. A què esperes? https://www.consumer.es/tecnologia/software/10-aplicaciones-y-webs-para-aprender-a-tocar-un-instrumento-musical.html
  2. XARXES SOCIALS: INSTAGRAM: Aprofiteu aquesta xarxa no només per poder seguir als vostres amics i coneguts, sinó també per reeducar la vostra mirada i regalar a la vostra ment d’imatges màgiques. Segur que trobeu algun artista, fotògraf o pintor que us ajudarà a aconseguir-ho.
  3. GAUDIR DE LA LECTURA: Aquest confinament ha de tenir un moment per tornar a rellegir aquell llibre que et va fer vibrar, imaginar i sentir. Tornar-ho a fer, segur que és el millor antídot!!! I si després de rellegir, vols començar una nova aventura, aquí et passen un enllaç amb llibres divertits i que et trauran un somriure. https://val.levante-emv.com/cultura/2018/11/09/diez-libros-desternillantes-devorar/1792937.html
  4. POSAR EN ORDRE ELS CALAIXOS DEL BANY: El dia a dia fa que anem acumulant estris i objectes dins de calaixos i armaris. Al bany això passa molt sovint. Aprofita aquestes dies per buidar cada calaix, eliminar allò que no fas servir des de fa temps o que està caducat i endreçar-ho. Segur que quan tot torni a la normalitat, et serà molt més fàcil trobar-ho tot.
  5. FES ESPORT A CASA: Com ja us hem dit en un altre blog, durant aquest confinament hem d’intentar mantenir hàbits saludables d’alimentació, i també de salut física. Per aquesta raó és molt important seguir amb una rutina d’exercicis diaris, per tal de mantenir la tonificació i també per poder mantenir la ment relaxada. Segur que per internet trobes vàries plataformes on poder realitzar exercicis de diferents disciplines, però si no, una altra opció es poder veure les sessions que els nostres tècnics de Can Pascual han preparat per vosaltres i que estan penjades a aquesta web!!!
  6. TREURE EL CUINER QUE PORTES DINS: Segur que el dia a dia no et deixar fomentar la teva part culinària creativa. Aprofita aquests dies per fer-ho! Treu el teu vell llibre de receptes de l’àvia i demostra’t que pots fer molt més amb un pit de pollastre o amb un enciam. Tu pots fer-ho!
  7. ELS IDIOMES: Quantes vegades has pensat allò de “quan tingui temps estudiaré idiomes”. Doncs ara és el moment!!!! Segur que moltes de les acadèmies o escoles d’idiomes que tens al costat de casa tenen un programa online d’aprenentatge. Aprofita-ho!!!! Una altra opció és començar a veure les teves pel·lícules preferides en VO subtitulada, així comences a acostumar a la teva oïda.
  8. ENDREÇAR LA DESPENSA: Com ja em dit abans, acostumem a acumular productes o objectes que la majoria de vegades ni utilitzem. A la cuina també ens passa, i segur que si comences a mirar els armaris de la teva despensa… hi trobaràs aliments que van caducar fa molt de temps. Aprofita aquestes hores per fer neteja i per tornar-los a endreçar. No cal que ho facis tot de cop. Pots fer cada dia una mica… així no et resultarà tan feixuc.
  9. CLASSES MAGISTRALS: T’has plantejat poder seguir una classe magistral d’un estudiós d’un tema? Pots començar amb classes que tinguin a veure amb la teva afició preferida. La xarxa està plena d’elles, i segur que et servirà per cultivar molt més aquesta afició i conéixer novetats als respecte.
  10. DINAR DE CARMANYOLES: Tornar a la normalitat suposarà a ser un canvi a les nostres vides, després de tants dies en confinament. Per aquesta raó et proposem que et comencis a fer un Planning del que voldràs emportar-te cada dia a la feina per dinar. Segur que serà una manera molt pràctica de saber que pots fer i congelar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *